Ego

Det här är jag som hänger över datorn, Elisabeth Hallström, 35 år (om jag inte glömt uppdatera beskrivningen…). Mamma, sambo, kvinna, löpare och livsnjutare.

Ego, det är jag – fast på ett bra sätt.

Jag vet att jag är bra. Jag tror att jag kan klara nästintill allt. Jag önskar att fler vore lite mer ego – för det känns riktigt bra när man tror på sig själv, vågar utmana sina gränser och lyckas.

Elisabeth Hallström

Skapa en profillänk

https://twitter.com/#!/Bara_Bettan

Annonser
kommentarer
 1. YES! Sallys Tjejer håller med! Vi har just bestämt oss att ta ut svängarna på riktigt och göra alla dessa saker, som känns omöjliga när man tar up dom sä där första gången. Jada – det är bara att köra på! Jag gillar din attityd Elisabeth – det behövs flera som du! PS. Jag har just börjat att läsa som mentaltränare – utbildning som har sina rötter i idrottens värld. Jag tror på att det är mycket att hämta från idrottande människor i den vardagliga världen. Tänkt att ha den samma attituden som man har, när man tränar inför en marathon – i det vardagliga! Jösses – vad världen skulle se annorlunda ut!

  Just keep on good working!
  Nina

  http://metrobloggen.se/sallysdaughters/

  • Elisabeth Hallström skriver:

   Vad kul att du gillar det! Kikade in snabbt på er blogg och kände direkt att det är en jag måste besöka fler gånger. När man vågar att våga märker man att det inte var så jäkla märkvärdigt till att börja med.

 2. Josef Boberg skriver:

  Om hur ego ”kommer till” – finns det en del tänkvärdheter om HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s