Ego

Det här är jag som hänger över datorn, Elisabeth Hallström, 42 år (om jag inte glömt uppdatera beskrivningen…). Mamma, sambo, kvinna, löpare och livsnjutare.

Ego, det är jag – fast på ett bra sätt.

Jag vet att jag är bra. Jag tror att jag kan klara nästintill allt. Jag önskar att fler vore lite mer ego – för det känns riktigt bra när man tror på sig själv, vågar utmana sina gränser och lyckas.

Nu för tiden är jag mer aktiv på Instagram än här på bloggen, välkommen att titta in på BaraBettan.

Elisabeth Hallström

Skapa en profillänk

https://twitter.com/#!/Bara_Bettan

kommentarer
  1. YES! Sallys Tjejer håller med! Vi har just bestämt oss att ta ut svängarna på riktigt och göra alla dessa saker, som känns omöjliga när man tar up dom sä där första gången. Jada – det är bara att köra på! Jag gillar din attityd Elisabeth – det behövs flera som du! PS. Jag har just börjat att läsa som mentaltränare – utbildning som har sina rötter i idrottens värld. Jag tror på att det är mycket att hämta från idrottande människor i den vardagliga världen. Tänkt att ha den samma attituden som man har, när man tränar inför en marathon – i det vardagliga! Jösses – vad världen skulle se annorlunda ut!

    Just keep on good working!
    Nina

    http://metrobloggen.se/sallysdaughters/

    • Elisabeth Hallström skriver:

      Vad kul att du gillar det! Kikade in snabbt på er blogg och kände direkt att det är en jag måste besöka fler gånger. När man vågar att våga märker man att det inte var så jäkla märkvärdigt till att börja med.

  2. Josef Boberg skriver:

    Om hur ego ”kommer till” – finns det en del tänkvärdheter om HÄR.

Lämna en kommentar